Translate

joi, 31 ianuarie 2013

LEGUME MEXICANE

Timp necesar: 30 minute
2 portii


Ingrediente:
4 fire de ceapa verde
1 morcov
1/2 ardei gras rosu mare
4 linguri fasole verde (conserva)
4 linguri mazare (conserva)
4 linguri boabe de porumb (conserva)
2 linguri sos de soia
2 linguri rosii tocate
50 ml vin alb
1 foaie de dafin
busuioc
sare
piper

Mod de preparare:
Morcovul, ardeiul gras si ceapa se curata si se taie in forma dorita. Apoi se pun in 3 linguri de ulei incins pentru a se cali 5 minute.
Se adauga apoi legumele din conserva: fasolea verde, mazarea si porumbul si se lasa la calit 10 minute cu capacul pus pentru a se inabusi bine.
Se adauga rosiile tocate, sosul se soia, sarea (trebuie tinut cont ca si sosul de soia este foarte sarat), piperul, putin busuioc si 1 foaie mica de dafin. Dupa 10 minute se adauga vinul si se mai lasa 2 minute, apoi oprim focul pentru ca este gata de servit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu