Translate

luni, 4 februarie 2013

PUI SHANGHAI

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 12 minute
4 portii
 

Ingrediente:
 
1 piept de pui
2-3 oua mari
ulei pentru prajit
2 linguri de mustar
2 linguri de sos de soia
2 linguri de faina
pesmet
seminte de susan
sare
piper

 

Mod de preparare:
Pieptul de pui se taie fasii lungi. 
Separat intr-un castron amestecam ouale cu sare, piper, sos de soia, mustar si faina. 
Ve-ti obtine o pasta prin care se vor trece, rand pe rand, bucatile de pui. 
Dupa aceea le vom da prin pesmet sau prin susan, fiecare cum ii place.
Apoi se vor pune intr-o tigaie cu ulei incins la foc mic-mediu pana devin aurii, intorcandu-le pe fiecare parte. 
Cand sunt gata se scot pe servetele pentru a se absorbi excesul de ulei.
Se servesc calde cu garnitura de orez si sos salsa, sos de chilli, ketchup sau sos de usturoi cu iaurt.
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu