Translate

luni, 4 februarie 2013

PUI MARINAT IN BERE

Timp de pregatire: 7 minute
Timp de marinare: 2 ore
Timp de gatire: 15-20 minute
4 portii


Ingrediente:
 
8 pulpe de pui superioare dezosate
250 ml bere
2 linguri de mustar
3 linguri de sos de soia
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
un varf de cutit praf de chilli
sare
piper
 


Mod de preparare:

Intr-un castron se amesteca toate ingredientele: mustar, sos de soia, usturoi pisat, berea, uleiul de masline, chilli, sare si piper.
In acest sos se baga pulpele de pui si se lasa la marinat in frigider timp de 2 ore.
Dupa ce s-au marinat, scoatem pulpele de pui din sosul pe care il aruncam si le asezam pe grill sau gratar pana se rumenesc.
Sunt foarte bune si aromate si le-am servit cu sufleu de cartofi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu