Timp necesar: 20-25 minute
2-3 portii
Ingrediente:
250 g penne Rigati
300 ml smantana Cucina
o jumatate de piept de pui
220 g bacon
7 ciuperci chapignon
50 g unt
oregano
sare
piper
300 ml smantana Cucina
o jumatate de piept de pui
220 g bacon
7 ciuperci chapignon
50 g unt
oregano
sare
piper
Mod de preparare:
Se pune apa la fiert cu putina sare si 1 lingura de ulei. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele si se lasa la fiert cca 9 minute, sa fie fierte al dente. Dupa ce au fiert se pun intr-o strecuratoare mare si se trec putin prin apa rece.
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se caleste putin in unt.
Se pune apa la fiert cu putina sare si 1 lingura de ulei. Cand incepe sa clocoteasca se pun pastele si se lasa la fiert cca 9 minute, sa fie fierte al dente. Dupa ce au fiert se pun intr-o strecuratoare mare si se trec putin prin apa rece.
Pieptul de pui se taie cubulete mici si se caleste putin in unt.
Cand incepe sa se rumeneasca se adauga baconul taiat fasii mici si ciupercile taiate felii subtiri. Saram si piperam.
Dupa 5 minute punem smantana si lasam pana se ingroase putin, cam 5 minute, sa se lege ca un sos.
La final punem oregano. Acest amestec il punem peste pastele fierte si amestecam bine pentru a se omogeniza. Eu am pus cam mult sos in portia mea de paste, dar asa imi plac. Sunt foarte bune si se servesc calde.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu