Translate

sâmbătă, 22 septembrie 2012

SHAORMA DE PUI

Timp necesar: 20 minute
2 portii



















Ingrediente:

2 lipii libaneze mari (Kaufland)
4 pulpe de pui superioare dezosate
2 cartofi mari
2-3 ardei copti din otet
varza alba
8 linguri iaurt
4 catei de usturoi
1 ceapa rosie
ketchup
sos tartar
sare
piper
boia

 






















Mod de preparare:

Pulpele de pui se condimenteaza, se pregatesc pe grill dupa care se taie fasii. Din varza alba se face o salata mica cu ulei, sare, otet si pentru cine doreste putin marar. Cartofii se curata, se spala, se taie si se prajesc in ulei. 

Usturoiul curatat se piseaza, se freaca cu putina sare dupa care se amesteca cu 8 linguri de iaurt. Ardeiul copt se taie fasii lungi si subtiri.
Pe o foaie de lipie se aseaza puiul taiat fasii, cartofii prajiti, salata de varza, ardeiul copt taiat fasii subtirii, ceapa taiata felii subtiri si toping-urile. 

Daca iti place shaorma foarte picanta se poate pune si 1-2 ardei iuti taiati rondele sau fasii.


Se impaturaste shaorma si este gata de servit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu