Timp de pregatire: 5 minute
Timp de marinare: 1 ora
Timp de gatire: 2 ore
3-4 portii
Ingrediente:
1,200 kg pulpa de porc
u pahar vin rosu
2-3 catei de usturoi
3 linguri de ulei
3 foi de dafin
1 lingurita boabe de mustar
cimbru
busuioc
putin praf de chilli
sare
piper
1,200 kg pulpa de porc
u pahar vin rosu
2-3 catei de usturoi
3 linguri de ulei
3 foi de dafin
1 lingurita boabe de mustar
cimbru
busuioc
putin praf de chilli
sare
piper
Mod de preparare:
Pulpa de porc se cresteaza felii pentru a se gati mai repede. Se unge cu ulei, se sareaza si se ondimenteaza. Usturoiul se taie felii subtiri si se baga ca si foile de dafin printre feliile de carne.
Pulpa de porc se cresteaza felii pentru a se gati mai repede. Se unge cu ulei, se sareaza si se ondimenteaza. Usturoiul se taie felii subtiri si se baga ca si foile de dafin printre feliile de carne.
Carnea condimentata se baga la rece cca 1 ora pentru a se marina bine.
Dupa aceea se baga tava acoperita la cuptor pentru cca 2 ore. Cu 30 minute inainte sa fie friptura gata se i-a folia si se pune un pahar de vin peste carne in tava. Se lasa sa se rumeneasca putin deasupra.
Dupa aceea se baga tava acoperita la cuptor pentru cca 2 ore. Cu 30 minute inainte sa fie friptura gata se i-a folia si se pune un pahar de vin peste carne in tava. Se lasa sa se rumeneasca putin deasupra.
Se serveste cu orice fel de garnitura.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu