Translate

duminică, 25 noiembrie 2012

SNITEL DIN PIEPT DE PUI

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 10 minute
8 bucati 




















Ingrediente:
1 si 1/2 piept de pui dezosat
2 oua
faina
pesmet
sare
piper
boia dulce
ulei pentru prajit

 





Mod de pregatire:

Pieptul de pui se taie felii, care se pun intr-o punga si batute usor cu ciocanul de carne. In felul acesta punga protejeaza carnea sa nu fie zdrobita rau.


Condimentam cu sare, piper si boia dulce.


Pe o farfurie punem 4-5 linguri de faina, iar pe alta farfurie punem 4-5 linguri de pesmet. Batem cele doua oua intr-un castron.
Trecem feliile de carne prin faina, apoi prin ou, dupa care prin pesmet si apoi le prajim in uleiul incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti. 


Cand sunt gata le scoatem pe servetele pentru a se scurge excesul de ulei.
Sunt foarte bune servite cu garnitura de cartofi sau legume, dar si ca sandwich-uri delicioase.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu